Riešenie pre rednúce obočie? Sérum Nanobrow – Recenzia, účinky, názory

Nanobrow

Ahojte!

Tí z vás, ktorí pozorne sledujú môj blog, musíte vedieť, že ma matka príroda obdarovala celkom dlhými hustými mihalnicami, ale zdá sa, že už nemala viac času popracovať na mojom obočí… Moje obočie bolo chabé, dosť tenké a s množstvom prázdnych miest. Som rada, že sa nemusím sťažovať aspoň na ich hrúbku: denne sa mi darilo v jeho vypĺňaní ceruzkou alebo očným tieňom (stále sa neviem dokopať k vyskúšaniu balzamu). Dôvod, prečo som otvorila túto tému je ten, že mnohí z vás by radi spravili nejaké tie zmeny v rámci svojho obočia.

Pred nejakým časom som sa stretla s množstvom nadšených recenziií séra Nanobrow. Odporúčajú ho blogeri, ktorých sledujem, dievčatá na Instagrame, vlogeri, influenceri a aj moje kamarátky… Rozhodla som sa preto ísť do toho a účinok vyskúšať na vlastnom obočí.

Vo všeobecnosti možno povedať, že recenzie Nanobrow znejú naozaj povzbudivo: účinky už za jeden mesiac, kompletne zrekonštruované obočie za pár týždňov, zlepšenie farby, plnšie obočie, dlhšie, hustejšie, zdravšie a silnejšie obočie, ktoré viac nevypadáva, atď. Musím uznať, že názory a fotky pred a po ošetrení s Nanobrow vyzerali skutočne pôsobivo. Rozhodla som sa toto sérum otestovať. S aplikáciou som začala pred ôsmimi týždňami a teraz sa môžem chváliť tým najúžasnejším obočím.

Sérum Nanobrow – opis, účinky týždeň po týždni

Je to úžasný produkt – nielenže vyzerá dobre, ale sa aj príjemne používa, jeho aplikácia trvá doslova sekundu. Toto sérum na obočie má na špičke aplikátora malú hubku, ktorá má pre obočie ideálny tvar. Nanobrow môžete naniesť na obočie po celej jeho dĺžke alebo len na miesta, na ktorých chcete aby vám dorástli chĺpky. Ja som ho použila na celé obočie, ale najviac som sa sústredila na prázdne miesta.

Stavím sa, že ste zvedaví na účinky týždeň po týždni, tak tu ich máte!

Sérum Nanobrow – prvé 3 týždne ošetrenia

Veľa sa toho zatiaľ nestalo, ale myslím, že je to celkom normálne – ani krémy či napr. suplementy vám neposkytnú okamžité účinky. To isté platí aj pri Nanobrowe. Počas prvých týždňov sérum účinkuje vo vnútri obočia a to v jeho cibuľkách, zatiaľ čo vyživuje, opravuje a stimuluje ich rast.

Sérum Nanobrow – 4., 5. a 6. týždeň ošetrenia

Boli skutočnou revolúciou môjho obočia. Bolo veľmi príjemným prekvapením vidieť moje obočie tmavšie, hustejšie a lepšie hydratované. Najlepšie zo všetkého je, že medzi mojim „starým“ obočím mi začali vyrastať nové chĺpky; spočiatku boli len veľmi drobné a sotva viditeľné, ale každým dňom boli dlhšie a hrubšie 🙂

Sérum Nanobrow – 7. a 8. týždeň ošetrenia

Počula som, že účinky boli v niektorých prípadoch viditeľné aj skôr (myslím, že to záleží od stavu vašich cibuliek), ale musela som čakať takmer 3 mesiace na CELKOVÚ opravu môjho obočia. Vďaka mojej vytrvalosti a systematickosti sa mi však podarilo dosiahnuť výsledok, ktorý prekročil moje sny a očakávania.

S ošetrovaním som vlastne mohla prestať po dosiahnutí požadovaných účinkov, ale nezabúdajme, že obočie má svoj rastový cyklus a vypadáva. Preto takto získaný účinok musíme udržiavať. Na zachovanie účinkov používam Nanobrow už iba každé 2 až 3 dni. Výsledkom je, že sa môjmu obočiu aj naďalej dostáva tej správnej dávky výživných a regeneračných prísad, takže je schopné neustále rásť a zotrvať krásnym.

Dnes už viac nemusím tráviť čas zdĺhavým líčením obočia len preto, aby som im dodala pekný tvar, vyplnila ich, atď. Používam buď číry gél alebo riasenku na obočie. To je všetko – pár sekúnd a môj make-up je kompletný, a to všetko vďaka Nanobrow. Odporúčam ho preto všetkým, ktorí snívajú o bezchybnom a hustom obočí. Produkt vydrží dlho a vystačí vám na niekoľko mesaicov používania. Úprimne povedané, som veľmi milo prekvapená, že to bolo také jednoduché. Jediné, čo som musela urobiť bolo kúpiť si sérum a aplikovať ho raz denne na obočie… Samozrejme to nemôže byť len tak hocijaký produkt a ak sa snažíte nájsť ten najlepší spôsob, ako napraviť svoje obočie – odporúčam sérum Nanobrow.

Zoznam prísad bol tiež veľmi príjemným prekvapením. Nikdy predtým som sa nestrela s takým premysleným produktom, oplývajúcim prírodnými ingredianciami. Pre mňa je to majstrovské dielo krásy a balík účinných látok: výťažok z koreňa ženšenu (plný vitamínov, vyživuje a posilňuje obočie a folikuly), výťažok zo sójových klíčkov (aktivuje rast a zvyšuje syntézu proteínov, zabraňuje vypadávaniu vlasov), výťažok z pšeničných klíčkov (dodáva lesk a pružnosť, zjemňuje, má skvelý kondicionujúci účinok); sérum navyše obsahuje zložky urýchľujúce rast a chrániace obočie (napr. panthenol a intenzívne hydratujúci propándiol). To všetko vytvára vskutku skvelý dojem a bezchybne fungujúce sérum.

Už ho niekto z vás použil? Podeľte sa o svoje názory nižšie 🙂

Generácia X – Môj prvý make-up z 90. rokov
Klastrové mihalnice od Nanolash – DIY Lash Extensions – Moje úprimné hodnotenie

18 komentárov “Riešenie pre rednúce obočie? Sérum Nanobrow – Recenzia, účinky, názory”

  1. Zoja

    3 mesiace?! To je celkom dlhá doba! Aj ja som používala Nanobrow ale obočie mi zhustlo už po 4 týždňoch. A to som si myslela, že je to dlho, ale asi som sa mýlila 😀

    Odpovedať
  2. Judita T.

    Vedeli by ste mi povedať niečo viac o jeho ingredienciách? Ako presne účinkujú?

    Odpovedať
    • HANKA

      na webovej stránke som našla kompletné zloženie…inci je skutočne pôsobivé! skvelé prírodné sérum na obočie

      Odpovedať
  3. Gabika S

    Mohol by sem niekto napísať svoj update, ako vyzerajú účinky po nejakej dobe?

    Odpovedať
    • vrkoče

      Gabika, ja používam Nanobrow už asi 5 mesiacov a prvé výsledky sa u mňa objavili po asi 3 týždňoch. Teraz používam sérum už len párkrát do týždňa, aby som si udržala účinok. Som spokojná!!

      Odpovedať
  4. Madlenka20

    objednala som si ho pred 2 týždňami a dolšiel mi hneď na druhý deň od zadania objednávky, takže som ho mohla začať ihneď používať. je super!! :):)

    Odpovedať
  5. Milena

    koľko má ml?

    Odpovedať
  6. nezábudka

    Mám ho a absolutne ho zbožňujem! Je to to najľahšie sérum, aké som kedy mala: skvelo sa absorbuje, obočie mi nezlepuje a nie je ani mastné. A čo je najpodstatnejšie, konečne mám KRÁSNE OBOČIE. <3

    Odpovedať
  7. Mariana Tomanová

    môžem ho používať dvakrát denne?

    Odpovedať
  8. gabriela j.

    Mám veľmi tenké a riedke obočie… takmer neviditeľné… myslíte, že by mi Nanobrow pomohol? Už som vyskúšala toľko sér ale bez výsledku… 🙁

    Odpovedať
  9. Paťa

    #teamnanobrow ja ho skrátka milujem a vrelo odporúčam. Nikdy ho za žiadne iné sérum nevymením!

    Odpovedať
  10. Edita

    Preferujem ricínový olej – lacnejší a funguje

    Odpovedať
    • Anna

      Podľa mňa sa žiadny olej, ani ricínový, ani žiadny iný nevyrovná kvalitnému séru. To je jednoducho pravda.

      Odpovedať
  11. používateľ

    Koľko stojí? Kde si ho môžem kúpiť?

    Odpovedať
  12. angelika kelleová

    Pred dvoma mesiacmi by som povedala, že žiadne sérum sa nedokáže vysporiadať s tým, čo z môjho obočia zostalo. Bolo veľmi tenké, riedke a príšerne oslabené. Tiež nadmerne vypdávalo a každé odličovanie zanechalo na mojom obočí početné prázdne miesta. Nanobrow som dostala od kamarátky, nakoľko všetky ostatné séra, ktoré som kedy vyskúšala u mňa pohoreli. Bola som veľmi prekvapená, keď som si po pár dňoch všimla, že mi obočie vypadáva v oveľa menšom množstve, až napokon prestalo vypadávať úplne. Dnes sa môžem pochváliť hustým a silným obočím a preto Nanobrow odporúčam každému. Dokáže opraviť aj to najpoškodenejšie obočie a poviem vám, za tú cenu naozaj stojí a to bez debaty. Najmä prihliadnuc k tomu, že sú na trhu aj oveľa drahšie séra, ktoré svojimi účinkami nestoja za nič.

    Odpovedať
  13. Veronika

    Touto recenziou si mi dala chrobáka do hlavy 😛

    Odpovedať
  14. Kráľovná

    Skvelé prírodné sérum na obočie, ktoré skutočne funguje

    Odpovedať
  15. barcelona

    s touto recenziou 100% súhlasím, pretože aj mne Nanobrow zachránil obočie. Pomohol mi v čase, kedy všetky ostatné séra zlyhali!

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *